10.4 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

FOTO: A zburat de pe șosea și a rupt doi pomi și un stâlp de electricitate

S-a întâmplat în Ghinda, în această seară! Un bărbat care conducea un autoturism a părăsit partea carosabilă, a rupt doi pomi și un stâlp și apoi s-a răsturnat. Acesta a ajuns la spital.

Un accident rutier a avut loc în această seară în Ghinda. Un bărbat care conducea un autoturism a ajuns în afara părții carosabile, cu roțile-n sus. Asta, după ce a rupt doi pomi și un stâlp de electricitate.

„În această seară, în jurul orei 21:00, pe drumul comunal numărul 8, în localitatea Ghinda, a avut loc un accident rutier. Conform primelor verificări, a rezultat faptul că șoferul unui autoturism, un bărbat de 43 de ani, din localitate, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul și a ieșit în afara părții carosabile, unde a intrat în coliziune cu gardul unui imobil, un stâlp de electricitate, după care s-a răsturnat. În urma accidentului, șoferul a fost rănit. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Continuă cercetările Biroul Rutier Bistrița- vătămare corporală din culpă”, transmit reprezentanții IPJ BN.

Bărbatul a fost preluat de echipajul SAJ BN cu medic.

S-ar părea că bărbatul mai repară mașini. Și pe aceasta ar fi luat-o „la o tură” pentru a o testa. Viteza excesivă și probabil ceva defecțiune au făcut ca mașina efectiv să „zboare” de pe șosea.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: