12.3 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

FOTO Ioan Oltean, prima apariție publică din ultimii patru ani. Unde a putut fi văzut:

Noul subprefect Eugen Curteanu a fost astăzi instalat oficial în prezența prefectului Stelian Dolha și a majorității  șefilor de servicii deconcentrate, cei ai instituțiilor de forță, dar și numeroși membri ai PNL. Invitatul surpriză la acest eveniment a fost fostul deputat și președinte al PDL BN, Ioan Oltean.

Ceremonia de instalare a noului subprefect al județului Bistrița-Năsăud a avut loc astăzi în sala 15 a Instituției Prefectului, ea având loc simultan în alte 23 de județe din România, exact la ora 11:00

După ce a depus jurământul, subprefectul Eugen Curteanu, a făcut o scurtă declarație de presă: „La început de drum, eu și domnul prefect avem același obiectiv comun: păstrarea porților deschise a Instituției Prefectului către cetățeni, asta pentru că această instituție este interfața dintre bistrițeni și Guvernul României. Sigur, o altă dorință de-a mea este ca această instituție să rezolve în limita competențelor legale, problemele oamenilor, pentru că noi asta trebuie să facem – să rezolvăm probleme și să păstrăm legalitatea în județul Bistrița-Năsăud”.

La  final, toți cei prezenți au ciocnit  o cupă de șampanie în onoarea subprefectului Eugen Curteanu. Aceasta este prima apariție publică a lui Ioan Oltean din ultimii ani, după ce acesta s-a retras din politică și nu a mai fost prezent la niciun eveniment.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.