16.5 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

VIDEO Peste 850 de gospodării au rămas fără curent din cauza vântului puternic. Care sunt zonele afectate:

Mai bine de 850 de gospodării au rămas fără curent în această după-masă din cauza vântului puternic. Bistrița-Năsăud se află sub atenționare cod portocaliu de intensificări ale vântului, viscol și vizibilitate redusă până mâine dimineața la ora 08:00.

Vântul care a pus stăpânire pe județ începe să facă ravagii. Potrivit Instituției Prefectului, în jurul orei 18:00, nu mai puțin de 867 de gospodării au rămas fără curent electric din cauza vântului. 27 de posturi de transformare au rămas nealimentate.

Zonele afectate sunt Piatra Fântânele, Cușma, Dorolea, Colibița și Șanț. 13 echipe de intervenție, formate din 45 de lucrători, intervin pentru remedierea problemelor. Se preconizează că problemele vor fi rezolvate în aproximativ 3 ore.

Bistrița-Năsăud se află sub cod portocaliu de intensificări susținute ale vântului, viscol, vizibilitate redusă sub 50 de metri. Avertizarea meteo este valabilă până mâine dimineața la ora 08:00.

Pe DN17,  Pasul Tihuța vântul puternic viscolește zăpada aducând-o pe carosabil. Se circulă cu dificultate în zonă. 7 utilaje intervin în zonă pentru a se putea circula. Un TIR a fost aruncat în șanț de vânt, DN17 fiind oprit pentru degajarea carosabilului

https://www.facebook.com/ncherechesiu/videos/2537614866364662/?t=3

Video: Nicoleta Cherecheșiu

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: