13.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 27, 2024

S-a dat procuror și i-a promis unui bistrițean că-l „ajută” contra-cost într-un dosar. Carnea de vânat – parte din mită

Procurorii Direcției Generale Anticorupție au avut parte de un caz mai special. Un bărbat s-a dat procuror și i-a promis unui bistrițean că-l „ajută” contra-cost într-un dosar. Mita era compusă dintr-o sumă de bani și carne de vânat.

Falsul procuror a fost prins în urma unui flagrant, organizat chiar astăzi, de Ziua Îndrăgostiților. Potrivit unui comunicat al DGA, bărbatul a fost surprins în timp ce primea 1.000 de lei pentru a interveni în soluționarea unui dosar penal.

Aceasta nu era prima „tranșă” din mită oferită de bistrițean. Falsul-procuror a mai primit 3.000 de lei, precum și carne de vânat.

„În fapt, acesta și-a arogat o calitate falsă și, sub pretextul că poate să soluționeze un dosar penal, deși nu avea nicio legătură cu situația, a pretins și primit inițial, de la denunțător, suma de 3.000 de lei, precum și produse alimentare (carne de vânat),” se arată în comunicatul DGA.

Domiciliul falsului procuror a fost luat la puricat de către procurori, acesta urmând să fie adus în vederea audierii. Bărbatul este cercetat pentru trafic de influență.

Foto: blog.argefarm.ro

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.