21.9 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Sportivii din Bistrița, la Campionatul european de atelaje din Italia!

Nici nu au apucat să-și tragă prea mult sufletul după cea de-a IV-a ediție a competiției Drumul Romanilor, că au și pornit din nou la drum. Însoțiți de câinii campioni, sportivii de la Club Sportiv Sleddog Bistrița-Năsăud se îndreaptă spre Pragelato, Italia. Aici se desfășoară Campionatul European de atelaje.

Zilele trecute, sportivii clubului Sleddog Bistrița-Năsăud au organizat un spectacol de excepție, la Piatra Fântânele. Aici s-a desfășurat ediția a IV-a a concursului internațional de atelaje „Drumul Romanilor”. În competiție s-au înscris zeci de sportivi din România, Slovacia, Polonia, Ungaria și Republica Moldova: 

FOTO/VIDEO – Drumul Romanilor: Un spectacol de excepție, cu husky siberieni și zăpadă din belșug, la Piatra Fântânele

După doar câteva zile de respiro, sportivii bistrițeni sunt din nou pe drum. „Ritmul aventurii devine tot mai alert. După Drumul Romanilor 4.0 în compania unor sportivi consacrați din Europa – urmează Campionatul European, organizat în Pragelato, Italia. Am pornit la drum pentru a putea lua startul în cele trei manșe de vineri, sâmbătă și duminică.
Hai România!

Acesta este mesajul postat de reprezentanții clubului, care au petrecut o noapte în Slovenia, iar acum își continuă drumul spre Italia. Mult succes tuturor!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: