19.1 C
Bistrița
sâmbătă, iulie 13, 2024

FOTO/VIDEO – Drumul Romanilor: Un spectacol de excepție, cu husky siberieni și zăpadă din belșug, la Piatra Fântânele

Un spectacol de excepție cu husky siberieni și zăpadă din belșug – în acest weekend, la Piatra Fântânele. Aici s-a desfășurat ediția a IV-a a concursului internațional de atelaje „Drumul Romanilor”.

Zeci de sportivi din România, Slovacia, Polonia, Ungaria și Republica Moldova au participat, în acest weekend, la Piatra Fântânele, la concursul internațional de atelaje trase de câini.

A fost un spectacol total pentru oamenii locului și pentru cei care au venit să-și susțină favoriții:

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/BmqvXYXFGnY” /]

O experiență unică în cel mai frumos loc de pe pământ – acolo unde se întâlnește Drumul Romanilor cu Via Transilvanica…!”, au promis cei de la Club Sportiv Sleddog Bistrița-Năsăud – inițiatorii competiției. Și s-au ținut de cuvânt, spre încântarea celor prezenți să admire

Traseul a fost foarte frumos, zăpada foarte bună și condițiile au fost excelente”, a recunoscut bistrițeanul Bogdan Berende, multiplu campion la acest sport.

Ritmul aventurii a animat și în acest an Drumul Romanilor, competiție ajunsă la cea de-a IV-a ediție. Prima zi a fost excepțională, iar participanții din Polonia, Republica Moldova, România, Slovacia și Ungaria au înregistrat rezultate foarte bune”, au transmis cei care au participat la eveniment. 

Foto @ Via Transilvanica, Hámos Gyõzõ, Relatii Externe

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Bucură-te de Asistența în caz de pană și avarie, de la Mercedes-Benz

Soluția pentru mobilitate Mobilo Cu Mobilo, ajungi la destinație. Cu Mobilo, ajungi la destinație. Soluția de mobilitate Mobilo...