17.8 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

FOTO/VIDEO – Drumul Romanilor: Un spectacol de excepție, cu husky siberieni și zăpadă din belșug, la Piatra Fântânele

Un spectacol de excepție cu husky siberieni și zăpadă din belșug – în acest weekend, la Piatra Fântânele. Aici s-a desfășurat ediția a IV-a a concursului internațional de atelaje „Drumul Romanilor”.

Zeci de sportivi din România, Slovacia, Polonia, Ungaria și Republica Moldova au participat, în acest weekend, la Piatra Fântânele, la concursul internațional de atelaje trase de câini.

A fost un spectacol total pentru oamenii locului și pentru cei care au venit să-și susțină favoriții:

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/BmqvXYXFGnY” /]

O experiență unică în cel mai frumos loc de pe pământ – acolo unde se întâlnește Drumul Romanilor cu Via Transilvanica…!”, au promis cei de la Club Sportiv Sleddog Bistrița-Năsăud – inițiatorii competiției. Și s-au ținut de cuvânt, spre încântarea celor prezenți să admire

Traseul a fost foarte frumos, zăpada foarte bună și condițiile au fost excelente”, a recunoscut bistrițeanul Bogdan Berende, multiplu campion la acest sport.

Ritmul aventurii a animat și în acest an Drumul Romanilor, competiție ajunsă la cea de-a IV-a ediție. Prima zi a fost excepțională, iar participanții din Polonia, Republica Moldova, România, Slovacia și Ungaria au înregistrat rezultate foarte bune”, au transmis cei care au participat la eveniment. 

Foto @ Via Transilvanica, Hámos Gyõzõ, Relatii Externe

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!