3.7 C
Bistrița
luni, decembrie 5, 2022

FOTO/VIDEO: O vedere bună, clară și ochi odihniți, chiar și după multe ore în fața calculatorului! Cu lentilele UVTECH de la Iana Optic, fără dureri de cap!

Primul lucru când deschidem ochii și ultimul pe care-l vedem înainte de somn e ecranul telefonului. Chiar și slujbele ne sunt de așa natură că stăm în fața calculatoarelor cu orele. Totuși, ochii obosiți și durerile de cap pot să fie istorie! Iana Optic îți oferă ceva unic în Bistrița: lentilele inovative UVTECH, cu o protecție suplimentară împotriva radiațiilor UV și lumina albastră.

Tehnnologia face parte din viața noastră! Ne trezim și adormim cu telefonul, suntem conectați la tabelete, laptopuri, calculatoare! Ecranele ne sunt mai tot timpul în fața ochilor.

Chiar și timpul petrecut afară ne afectează vederea.  Radiațiile UV și lumina albastră sunt tot mai prezente din cauza exploziilor solare și a micșorării stratului de ozon.

Indiferent că suntem indoor sau outdoor, ochii noștri au nevoie de protecție! Aceștia depun eforturi de adaptare, în funcție de locație și condiții.

Totuși, ochii obosiți și durerile de cap pot fi de domeniul trecutului.

Iana Optic a adus ceva unic în Bistrița!

E vorba de lentilele inovative UVTECH, din materiale organice. Acestea au puterea de a reduce la minim efectele radiațiilor UV și a luminii albastre. Mai mult, previn și diferite boli ale ochilor și ajută la menținerea ritmului circadian.

Personalul extrem de amabil al celor de la Iana Optic se va ocupa să te consulte gratuit pentru a vedea care îți sunt dioptriile. Poate că nici nu știi că ai nevoie de ochelari pentru vedere. Dar și dacă vederea îți e bună, lentilele UVTECH sunt tot o alegere perfectă, deoarece te ajută să previi și să-ți păstrezi ochii sănătoși mai mult timp.

Doamnele de acolo te vor ajuta să găsești o ramă potrivită stilului tău unic și îți vor realiza lentilele UVTECH perfecte pentru tine.

În primul rând, sunt foarte drăguțe doamnele de la Iana Optic! Am fost la ele, le-am spus că vreau să îmi schimb ramele și m-au nimerit din prima încercare cu o ramă puțin sport și foarte ușoară. Am fost puțin reticient în a cumpăra lentile mai scumpe, dar mă documentasem despre lumina albastră și cât de nocivă e. Eu lucrez mult în fața calculatorului și se simte. Cu noile lentile cu protecție pentru lumină albastră, ochii îmi sunt mult mai odihniți chiar după o sesiune mai lungă de stat in fața calculatorului”, a explicat un client fericit.

„De când au apărut aceste lentile, mi le-am cumpărat. Nu sunt mulțumită de ele. Sunt EXTREM de mulțumită de ele”, a spus Iana Mureșan.

Mai mult, Iana Optic îți oferă și o protecție suplimentară pentru lentile. Astfel, îți garantează pentru doi, sau trei ani în plus, rezistență la zgârieturi, efect dezaburire, efect antistatic, curățare ultrarapidă, durabilitate și transmisibilitate ridicate.

Magazinul Iana Optic e deschis pe Pietonalul Liviu Rebreanu nr. 5, și nu oferă doar ultima generație de lentile, ci și rame, accesorii, consultații gratuite, lentile gata în 15 minute, reparații fără cost suplimentar și chiar și cadouri.

Puteți fi la punct cu noutățile Iana Optic urmărind pagina lor de Facebook.

Iar mai multe despre povestea Iana Optic și lentilele UVTECH, în video de mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/bistriteanul.ro/videos/1219588724912944/” /]

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...