21.1 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Cascadorii pe șoselele din județ – o mașină a ajuns cu roțile-n sus

Două accidente rutiere au avut loc până la această oră. O mașină a ajuns cu roțile în sus în mijlocul drumului pe o stradă din Beclean, iar dimineața a început prost pentru un tânăr care a intrat cu mașina într-o țeavă de gaz pe o stradă din Bistrița.

Un accident rutier s-a petrecut în această dimineață în jurul orei 7:00 pe strada Grigore Pletosu din Bistrița.

O mașină condusă de un tânăr din Dumitra a pierdut controlul volanului și a intrat într-o țeavă de gaz. Din fericire cele două victime aflate în mașină nu au fost încarcerate.

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest pe tânărul șofer, iar rezultatul a fost de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt accident s-a petrecut în jurul amiezii în Beclean în zona podului Meleșului.

O mașină a lovit un autoturism parcat pe marginea șoselei, iar în urma impactului șoferul vinovat de producerea accidentului a ajuns cu mașina cu roțile în sus în mijlocul drumului.

Din fericire, în mașina parcată nu se afla nimeni, iar șoferul neatent a refuzat transportul la spital.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: