22.2 C
Bistrița
miercuri, august 10, 2022

FOTO/VIDEO: Torturi personalizate, din ingrediente naturale, de la Cofetăria Cristina! Cu discount, dacă bați palma la Wedding Land!

Torturi personalizate, adevărate opere de artă, prăjturi care-ți lasă gura apă și fructe sculptate! Toate le poți avea la nunta, botezul sau evenimentul tău special din acest an. Mergi la Wedding Land și vorbește cu cei de la Cofetăria Cristina! Ei îți pregătesc ce-ți dorești, și ai și discount!

Evenimentul din viața ta e cel mai bine sărbătorit când ai și ceva dulce! Așa că, indiferent că ați ales să vă uniți destinele, aveți logodna, botezul sau orice alt eveniment, bunătățile de la Cofetăria Cristina n-ar trebui să lipsească.

Făcute din ingrediente naturale, și chiar personalizate după dorința clientului, prăjiturile și tortul vor fi piesa de rezistență.

Mai mult, dacă mergeți în aceste zile la Târgul de Nunți Wedding Land și încheiați contract cu cei de la Cofetăria Cristina, primiți un discount de 10 la sută!

NOU, la această ediție a târgului, e faptul că puteți câștiga, prin tragere la sorți, o machetă de tort al mirilor, gratuită! Tot ce trebuie să faceți e să vă completați numele pe talon și să-l depuneți în urnă!

Extragerea va avea loc duminică, ultima zi a evenimentului, la ora 16:00.

 

[arve url=”https://youtu.be/2ZkuACkTyho” /]

Despre ce mai găsiți la Târgul de Nunți Wedding Land puteți reciti aici:

FOTO/VIDEO: A-nceput! Târgul de nunți Wedding Land îi așteaptă, cu numeroase oferte și premii, pe toți viitori miri, nuntași, și nu numai!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...