22.8 C
Bistrița
sâmbătă, august 13, 2022

FOTO/VIDEO: A-nceput! Târgul de nunți Wedding Land îi așteaptă, cu numeroase oferte și premii, pe toți viitori miri, nuntași, și nu numai!

A IX-a ediție a Târgului de nunți Wedding Land a adunat zeci de ofertanți din domeniul nunților. Cei care au decis să-și unească destinele, dar și cei care și-au programat alte evenimente speciale, pot găsi aici TOT ce au nevoie. De la rochii de mireasă și costume de mire, la colțuri foto, invitații, un vin excelent, torturi delicioase și pantofi făcuți după piciorul clientului!

Geea Sposa Cluj a reușit să adune zeci de ofertanți din domeniul nunților, la cea de-a IX-a ediție a Târgului de nunți Wedding Land.

La ora 12:00 a avut loc deschiderea acestui eveniment ce se întinde pe durata a trei zile. Au fost prezenți chiar și vicepreședintele Consiliului Județean, Ioan Țintean și viceprimarul Gelu Muthi, care i-au urat Loredanei și celorlalți ofertanți, MUUUULTE vânzări.

Cei care vor fi mire și mireasă în acest an, găsesc la târg TOT ce au nevoie pentru marea lor zi. De la rochița de mireasă creată cu gust de Geea Sposa și costumul de mire de la Pasha Men’s Wear, pantofi făcuți la comandă, la invitații, mărturii, oferte pentru luna de miere.

Tot aici găsești cele mai bune vinuri, de la Crama Vie Vin Lechința, prăjituri și torturi de la Cofetăria Cristina, cocktail-uri, colțuri foto cu oglinzi magice și bineînțeles, sute de modele de verighete.

Mai mult, toți cei care trec pragul târgului pot completa un talon pentru tombolă. Marele premiu este o rochiță de 1.000 de euro, pusă la bătaie de Geea Sposa Cluj. Dar și ceilalți ofertanți pun la bătaie machete de torturi, vouchere de reduceri la produsele sau serviciile pe care le oferă, o masă pentru două persoane, timp de 5 zile etc.

Extragerea la tombolă va avea loc duminică, în ultima zi, la ora 16:00.

Programul evenimentului e:

  • Azi, vineri, 28 februarie – până la ora 19:00
  • sâmbătă – 29 februarie – 10:00 – 19:00
  • duminică – 1 martie – 10:00 – 18:00

Mai multe informații puteți găsi pe pagina de Facebook a evenimentului.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=2nFhSeCCfrw&feature=youtu.be” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...