3.6 C
Bistrița
miercuri, decembrie 7, 2022

FOTO/VIDEO: A-nceput! Târgul de nunți Wedding Land îi așteaptă, cu numeroase oferte și premii, pe toți viitori miri, nuntași, și nu numai!

A IX-a ediție a Târgului de nunți Wedding Land a adunat zeci de ofertanți din domeniul nunților. Cei care au decis să-și unească destinele, dar și cei care și-au programat alte evenimente speciale, pot găsi aici TOT ce au nevoie. De la rochii de mireasă și costume de mire, la colțuri foto, invitații, un vin excelent, torturi delicioase și pantofi făcuți după piciorul clientului!

Geea Sposa Cluj a reușit să adune zeci de ofertanți din domeniul nunților, la cea de-a IX-a ediție a Târgului de nunți Wedding Land.

La ora 12:00 a avut loc deschiderea acestui eveniment ce se întinde pe durata a trei zile. Au fost prezenți chiar și vicepreședintele Consiliului Județean, Ioan Țintean și viceprimarul Gelu Muthi, care i-au urat Loredanei și celorlalți ofertanți, MUUUULTE vânzări.

Cei care vor fi mire și mireasă în acest an, găsesc la târg TOT ce au nevoie pentru marea lor zi. De la rochița de mireasă creată cu gust de Geea Sposa și costumul de mire de la Pasha Men’s Wear, pantofi făcuți la comandă, la invitații, mărturii, oferte pentru luna de miere.

Tot aici găsești cele mai bune vinuri, de la Crama Vie Vin Lechința, prăjituri și torturi de la Cofetăria Cristina, cocktail-uri, colțuri foto cu oglinzi magice și bineînțeles, sute de modele de verighete.

Mai mult, toți cei care trec pragul târgului pot completa un talon pentru tombolă. Marele premiu este o rochiță de 1.000 de euro, pusă la bătaie de Geea Sposa Cluj. Dar și ceilalți ofertanți pun la bătaie machete de torturi, vouchere de reduceri la produsele sau serviciile pe care le oferă, o masă pentru două persoane, timp de 5 zile etc.

Extragerea la tombolă va avea loc duminică, în ultima zi, la ora 16:00.

Programul evenimentului e:

  • Azi, vineri, 28 februarie – până la ora 19:00
  • sâmbătă – 29 februarie – 10:00 – 19:00
  • duminică – 1 martie – 10:00 – 18:00

Mai multe informații puteți găsi pe pagina de Facebook a evenimentului.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=2nFhSeCCfrw&feature=youtu.be” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...