17 C
Bistrița
marți, mai 14, 2024

FOTO Găselnița Supercom: „căsuță” pentru containerele de gunoi menajer. Ne scapă măcar de „reciclatorii”de ocazie

Supercom a găsit o „soluție” pentru a împiedica reciclatorii de ocazie și animalele fără stăpân să împrăștie gunoiul pe lângă containerele de gunoi menajer: le-au făcut o căsuță.

Când credeam că ne descotorosim de containerele negre pentru gunoi menajer, Supercom ne pregătește o surpriză: le-a făcut căsuță. Noile „căsuțe” au fost montate, astăzi, pe o ploaie torențială.

Acestea sunt destinate zonelor de blocuri și nu fac altceva decât să protejeze containerele negre. Bistrițenii nu vor mai avea acces la ele, decât printr-o gaură. Cu ocazia aceasta, Supercom ne scapă de „reciclatorii de ocazie”, dar și de animalele fără stăpân care scot gunoaiele din containere.

Supercom ar trebui să implementeze în zonele urbane un sistem de colectare a deșeurilor bazat pe cartele și cipuri.

Operatorul de salubritate a venit luna trecută și cu schimbări pentru zonele de case și cele rurale. În cursul lunii trecute pubele galbene, însă pentru gunoiul reciclabil, mai exact pentru plastic și metal. Acestea se adaugă practic la cele negre, pentru gunoi menajer.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.

Crama Veche caută Administrator întreținere clădiri, barman și ospătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Crama Veche caută administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Tehnoprod Plast SRL Bistrita, Clinica Sanovil, Aquabis și RCB Electro. 

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.