9.4 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

BISTRIȚA: Un eveniment de excepție, pentru femeile ieșite din tipar, așa ca tine!

O carte pentru femeile ieșite din tipar, așa ca tine, va fi prezentată sâmbătă, 7 martie, la Casa Cărții „Nicolae Steinhardt”. Volumul cuprinde poveștile a zeci de femei de succes din Bistrița-Năsăud. Evenimentul se va bucura de prezența unui INVITAT extraordinar:

Fundația „Doris” își propune pentru luna martie să celebreze femeia așa cum se cuvine. Este motivul pentru care va fi lansată cartea „Femeia Europeană”. Este vorba despre o antologie de Doris Rai, care adună în paginile sale povești a zeci de femei de succes din Bistrița-Năsăud.

Cartea demonstrează că orice femeie poate fi o „Femeie europeană” și dezvăluie, poveste cu poveste, secretele care stau în spatele definiției femeii de succes, indiferent de circumstanțe.
Despre mesajul cărții, despre ce înseamnă să fii femeie europeană, femeie de succes, femeie, despre cum să fii puternică, păstrându-ți sensibilitatea – va povesti faimoasa actriță Maia Morgenstern – invitat de onoare al evenimentului.
Nu ratați, așadar, un eveniment de excepție! „Sâmbătă, 7 martie, începând cu ora 11:00, sunteți invitați la Librăria Casa Cărții Nicolae Steinhardt (Str. Mihai Eminescu, nr. 4-5), să celebrăm femeile de ieri, de azi și de mâine. Să le oferim, de ziua lor, un cadou în file de povești adevărate!”, au transmis organizatorii.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.