16.2 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Primarul Traian Ogâgău s-a autosuspendat din PNL. Ce planuri are edilul

Traian Ogâgău, primarul orașului-stațiune Sîngeorz-Băi, a anunțat pe pagina sa de Facebook că a luat decizia de a se autosuspenda din PNL. Asta după ce secretarul de stat și președintele femeilor liberale Diana Morar a anunțat că edilul de la Sînngeroz-Băi ar urma să fie suspendat.

Primarul orașului-stațiune Sîngeorz-Băi, Traian Orgâgău, a anunțat că se autosuspendă din Partidul Național Liberal. În urmă cu o săptămână, secretarul de stat și președintele femeilor liberale Diana Morar a anunțat că Traian Ogâgău ar urma să fie suspendat, din cauza problemelor sale penale.

„Dat fiind faptul că în această perioadă am de rezolvat câteva probleme legate de situația juridică în care mă aflu, am luat decizia de a mă autosuspenda din Partidul Național Liberal. (…) Personal am încredere totală în justiție, motiv pentru care voi lupta cu toate forțele pentru a dovedi tuturor că ipostaza în care mă aflu nu reflectă adevărul”, a declarat Traian Ogâgău pe pagina sa de Facebook.

Edilul a mai anunțat că va candida pentru un nou mandat la Primăria Sîngeorz-Băi. Având în vedere faptul că s-a autosuspendat din PNL, cel mai probabil, Traian Ogâgău va candida ca independent.

Vă reamintim faptul că Traian Ogâgău a fost condamnat la un an de închisoare, cu suspendare, după ce i-ar fi închiriat tatălui său 2.600 de metri pătrați de teren, proprietatea orașului, fără o licitație publică. Hotărârea nu este una definitivă.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: