12.7 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Instituțiile publice își ÎNCHID porțile, din cauză de coronavirus. VEZI ce se închide:

Multe instituții din județ își închid porțile începând de mâine sau de joi. Nici unele târguri din județ nu se vor mai organiza în perioada următoare. VEZI ce instituții se închid:

Eforturi fără precedent, pentru a proteja populația de temutul coronavirus, care începe, încet, încet să își facă apariția și pe meleaguri românești. După ce Guvernul a luat decizia de a închide toate școlile începând de mâine, (detalii AICI) mai multe instituții urmează aceeași cale și anunță că interzic accesul publicului.

Printre instituțiile care își închid porțile se numără Biblioteca Județeană cu toate subsediile sale: „Biblioteca Județeană „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud se închide publicului în perioada 10 martie – 31 martie 2020.Toate activitățile programate a avea loc în această perioadă în incinta instituției se suspendă. Utilizatorii bibliotecii pot returna cărțile după data de 31 martie 2020, fără penalități”, transmite instituția.

Complexul Muzeal își suspendă desfășurarea activităților culturale în perioada 10-31 martie. Expozițiile temporare rămân deschise, fără însă a li se permite accesul grupurilor organizate.

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară își restrânge activitatea începând de mâine: „în perioada 11 – 31 martie 2020, accesul publicului va fi permis doar în spațiul special rezervat din cadrul OCPI Bistrița-Năsăud/biroului de cadastru și publicitate imobiliară Bistrița/biroului de relații cu publicul Bistrița, iar audiențele vor fi acordate doar telefonic sau prin e-mail. De asemenea, până la finalul acestei luni, persoanele autorizate și reprezentanții birourilor notariale nu vor mai avea acces decât în spațiul rezervat publicului. Pentru a preveni și limita răspândirea COVID-19, beneficiarii serviciilor oferite de OCPI Bistrița-Năsăud sunt rugați să evite aglomerarea la ghișeu și să opteze pentru serviciile on-line disponibile pe https://epay.ancpi.ro/. Solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite prin e-mail, accesând site-ul OCPI Bistrița-Năsăud și prin intermediul unui call-center, care va funcționa de luni până joi în intervalul orar 8:00 – 16:30 și vineri în intervalul orar 8:00 – 14:00”, transmite OCPI Bistrița-Năsăud.

Și ANAF își sfătuiește contribuabilii să își depună declarațiile online sau să le trimită prin curierat sau fax. De asemenea, pentru plata contribuțiilor, bistrițenii sunt încurajați să folosească ghiseul.ro și Internet banking.

Tribunalul Bistrița-Năsăud le recomandă celor care au treabă la instituție să nu se prezinte personal decât dacă este absolut necesar și să apeleze la aplicația Info Dosar, pentru informații referitoare la dosarele aflate pe rol.

Primăriile Ilva Mică și Năsăud au decis să suspende târgurile periodice.

Știre în curs de actualizare

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: