21.1 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Radu Moldovan ne recomandă să ne uităm la Netflix

Președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, a ieșit astăzi public în cadrul unei conferințe de presă alături de managerul SJU Bistrița, Gabriel Lazany și Teofil Ciobă, director economic al CJ BN. În acest context, Radu Moldovan a făcut un apel la calm și solidaritate:

Cea mai bună soluţie pentru a evita infectarea cu coronavirus este să stăm acasă. Ieşim din casă doar atunci când suntem obligaţi. De asemenea, aş vrea să-i rog pe părinţi, aş vrea să adresez o rugăminte tinerilor să rămână acasă.

Au Netflix, au smartphone, au calculator. La fel văd filmul şi pe Netflix ca şi la Happy Cinema. Altfel, degeaba autorităţile au luat măsuri de suspendare a cursurilor. Parlamentul României a luat hotărârea de a rezolva problema angajatorilor şi a cetăţenilor vizavi de părinţii care nu au cu cine să-şi lase copiii până la 12 ani.

Dacă nu înţelegem că trebuie să ieşim din casă doar cei care au obligaţii de mers la serviciu, să nu ne mai ducem toţi călare peste hipermarketuri şi să ne luăm strictul necesar, va fi foarte greu de evitat acest flagel grav”, a declarat preşedintele Radu Moldovan, în cadrul unei conferinţe de presă.

Radu Moldovan a confirmat următoarele: La nivelul Consiliului Judeţean şi a instituţiilor din subordine au fost luate o serie de măsuri, de la suspendarea activităţilor care implică un număr mare de persoane, până la preluarea unor cereri, anchete sociale în sistem online.

„Consiliul Judeţean şi toate instituţiile din subordine ne-am întâlnit încă de la începutul săptămânii, discutăm, analizăm şi încercăm să luăm toate măsurile necesare pentru a proteja cetăţenii judeţului Bistriţa-Năsăud. Încercăm să sprijinim, să completăm activitatea părţii instituţionalizate. (…) Transmit tuturor concetăţenilor noştri că facem eforturile necesare pentru a-i proteja, dar nu avem decât o variantă prin care putem depăşi această situaţie: împreună, solidari, respectând regulile şi încercând să ne sprijinim unii pe alţii”, a conchis Radu Moldovan.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: