20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Radu Moldovan ne recomandă să ne uităm la Netflix

Președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, a ieșit astăzi public în cadrul unei conferințe de presă alături de managerul SJU Bistrița, Gabriel Lazany și Teofil Ciobă, director economic al CJ BN. În acest context, Radu Moldovan a făcut un apel la calm și solidaritate:

Cea mai bună soluţie pentru a evita infectarea cu coronavirus este să stăm acasă. Ieşim din casă doar atunci când suntem obligaţi. De asemenea, aş vrea să-i rog pe părinţi, aş vrea să adresez o rugăminte tinerilor să rămână acasă.

Au Netflix, au smartphone, au calculator. La fel văd filmul şi pe Netflix ca şi la Happy Cinema. Altfel, degeaba autorităţile au luat măsuri de suspendare a cursurilor. Parlamentul României a luat hotărârea de a rezolva problema angajatorilor şi a cetăţenilor vizavi de părinţii care nu au cu cine să-şi lase copiii până la 12 ani.

Dacă nu înţelegem că trebuie să ieşim din casă doar cei care au obligaţii de mers la serviciu, să nu ne mai ducem toţi călare peste hipermarketuri şi să ne luăm strictul necesar, va fi foarte greu de evitat acest flagel grav”, a declarat preşedintele Radu Moldovan, în cadrul unei conferinţe de presă.

Radu Moldovan a confirmat următoarele: La nivelul Consiliului Judeţean şi a instituţiilor din subordine au fost luate o serie de măsuri, de la suspendarea activităţilor care implică un număr mare de persoane, până la preluarea unor cereri, anchete sociale în sistem online.

„Consiliul Judeţean şi toate instituţiile din subordine ne-am întâlnit încă de la începutul săptămânii, discutăm, analizăm şi încercăm să luăm toate măsurile necesare pentru a proteja cetăţenii judeţului Bistriţa-Năsăud. Încercăm să sprijinim, să completăm activitatea părţii instituţionalizate. (…) Transmit tuturor concetăţenilor noştri că facem eforturile necesare pentru a-i proteja, dar nu avem decât o variantă prin care putem depăşi această situaţie: împreună, solidari, respectând regulile şi încercând să ne sprijinim unii pe alţii”, a conchis Radu Moldovan.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.