14.7 C
Bistrița
miercuri, mai 1, 2024

GRAV accident în Nepos! Pieton lovit de mașină, în stop cardio-respirator

Un GRAV accident rutier a avut loc în Nepos. O mașină a lovit un pieton. Victima este în stop cardio-respirator. UPDATE: Medicii au declarat decesul victimei.

Două echipaje medicale SMURD au fost solicitate să intervină de urgență în localitatea Nepos la un grav accident rutier. Un pieton a fost accidentat de un autoturism.

Din primele informații de la fața locului victima este inconștientă.

„Victima este în stop cardio-respirator, au fost începute manevrele de resuscitare imediat ce s-a ajuns la locul indicat”, transmit reprezentanții ISU BN.

Intervenția este în dinamica.

UPDATE:

În ciuda eforturilor echipajelor medicale, organismul bărbatului în vârstă de aproximativ 46 de ani nu a răspuns protocolului de resuscitare. Medicul care încadrează echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a fost nevoit să declare decesul la locul accidentului.

„Conform primelor verificări, efectuate la fața locului de către polițiștii din Năsăud, a rezultat faptul că, pe drumul național 17D, o femeie în vârstă de 48 de ani, din Maieru, care conducea un autoturism pe raza localității Nepos, pe direcția Maieru-Năsăud, ar fi acroșat un bărbat în vârstă de 46 de ani, din localitate, care s-ar fi deplasat pe marginea drumului”, informează Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultat fiind negativ.

Polițiștii rutieri din Năsăud vor continua cercetările pentru a lămuri cauza și împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: