12 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

VIDEO: Un bebeluș de doar un an, printre pacienții internați confirmați cu Covid-19

Potrivit managerului Spitalului Județean de Urgență Bistrița, cel mai tânăr pacient internat în unitatea medicală este un bebeluș de doar un an. Acesta a fost testat pozitiv pentru COVID-19. În prezent 13 persoane confirmate cu Covid sunt internate în spital.

Managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany a confirmat faptul că 13 persoane internate în unitatea medicală sunt diagnosticate cu COVID-19. Printre ele se numără și o infirmieră, despre care Bistrițeanul.ro a scris AICI.

De asemenea, un medic de la spitalul din Năsăud și o îngrijitoare de curățenie sunt și ei internați la Secția Boli Infecțioase de pe Alba Iulia. Cei doi sunt asimptomatici.

Alte 18 persoane încă așteaptă rezultatele testelor. Patru dintre ele sunt în stare gravă, fiind internate în Secția Anestezie Terapie Intensivă. Potrivit spitalului, inclusiv pacienții suspecți sunt singuri în saloane, iar personalul medical este protejat.

Cel mai tânăr pacient confirmat cu Covid-19 este un bebeluș de doar 13 luni. Acesta este internat în spital.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: