19.7 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

ILIȘUA: Un suspect de COVID-19 a băgat în izolare zeci de persoane

Caz incredibil la Ilișua! Zeci de persoane se află în izolare, după ce un consătean de-al lor e suspect de COVID-19. Poliția a luat deja declarații și se va începe ancheta epidemiologică. CE s-a întâmplat:

Peste 20 de persoane au intrat aseară, dintr-un foc, în izolare la domiciliu, în Ilișua. Motivul? Un bărbat din localitate ar fi avut contact cu un bărbat depistat și decedat din cauză de COVID-19. Iar el, la rându-i, a avut contact cu mai mulți din sat.

„Am informații că bărbatul acesta ar fi fost la o adunare, unde a avut contact cu un pastor ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Acuma, omul ăsta, a lucrat la mai mulți săteni în grădină, cu freza. Așa că aseară peste 20 de persoane au intrat în izolare la domiciliu. Deci el e suspect, dar încă nu știu să i se fi prelevat probe”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Uriu, Petru Șerban.

Poliția a luat deja declarații, iar autoritățile locale au anunțat DSP-ul și Prefectura, pentru a se începe ancheta epidemiologică.

Omul s-a plimbat nestingherit prin sat, pe la casele oamenilor, la muncă, la cumpărături la magazinul din sat etc.

În total avem 76 de persoane aflate în izolare, din care, peste 20 intrate aseară din cauza acestui caz. Vom vedea ce va stabili ancheta epidemiologică și așteptăm și noi să li se ia probe și să aflăm rezultatele”, a mai spus primarul.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: