10.9 C
Bistrița
luni, martie 4, 2024

Se complică lucrurile în cazul bărbatului din Ilva diagnosticat post-mortem cu COVID-19: Fiul și nepotul lucrează în instituții publice

Lucrurile în cazul bărbatului din Ilva Mică diagnosticat port-mortem cu COVID-19 par să se complice cu fiecare zi. Fiul bărbatului este angajat la Gara Bistrița, iar nepotul la IPJ BN. În tot acest timp, cei doi au fost la muncă, intrând în contact cu zeci de persoane. La fel și familia extinsă a decedatului.

Potrivit primarului comunei Ilva Mică, Aurel Horea, familia bărbatului din localitate care a decedat, fiind diagnosticată post mortem cu COVID-19, este destul de numeroasă. Mai mult, acesta a avut parte de un priveghi și o înmormântare clasice, respectându-se doar numărul maxim permis de persoane prezente la înmormântare : 8.

„L-au dus la capela din localitate și au venit cumnații lui la el, a mai intrat un vecin, cum e obiceiul la priveghi și înmormântări. La înmormântare au fost doar 6 persoane, cu tot cu preoți”, a explicat primarul.

Se pare că fiul bătrânului lucrează la Gara Bistrița-Nord și în toată această perioadă a fost la muncă, neștiind că tatăl său este infectat. La fel și nepotul său, care ar fi angajat al DIICOT.

Aurel Horea mai spune că bătrânul nu a avut legături cu persoane care au venit din străinătate. Deși ieri s-a confirmat faptul că acesta avea COVID-19 și s-a demarat ancheta epidemiologică, primarul spune că nimeni de la DSP nu a binevoit să meargă în Ilva Mică…

Mai puteți citi pe acest subiect:

Dosar penal în cazul bunicului din Ilva diagnosticat cu Covid, lăsat să meargă și să moară acasă

VIDEO: Gabriel Lazany despre decesul pacientului infectat cu COVID-19 – „Parcă e o glumă proastă”

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....