13.7 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Zeci de viziere, donate azi spitalului de echipa de robotică din Bistrița

Echipa de robotică Bolts and Gears Bistrița a donat azi 50 de viziere Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Și copiii de la Palatul Copiilor au donat unei farmacii 10 astfel de viziere.

Continuă donațiile făcute celor ce luptă în prima linie împotriva coronavirusului. Echipa de robotică a Bistriței a donat azi 50 de viziere medicilor de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

Sâmbătă, 10 viziere au fost donate de copiii de la Palatul copiilor angajaților unei farmacii.

Echipa de robotică Bolts and Gears Bistrița, contribuie la combaterea virusului COVID-19. Cu ajutorul elevilor Ionel Chereja, Bogdan Roșu, Adina Mastan și Corina Puscaș, echipa de robotică B&G a printat și donat luni 06.04.2020, Spitalului Județean Bistrița, 50 de astfel de VIZIERE.
Elevii Cercului de electronică de la Palatul copiilor Bistrița, cu aportul deosebit al elevului Ionuț Crușitu, au donat sâmbătă 04.04.2020 alte 10 VIZIERE, unei farmacii Sensiblu. În cursul acestei săptămâni vor mai dona alte viziere pentru două dispensare comunale (Șieu și Șieu Măgheruș) precum și (la cerere) pentru o entitate din orașul Pașcani. Vom continua producția de măști, în măsura posibilităților materiale”, au scris aceștia în mediul online.

Despre implicarea copiilor din județ pasionați de robotică în lupta contra coronavirus, puteți citi aici:

LĂUDABIL! Adolescenții pasionați de robotică sar în ajutorul spitalelor și pun la treabă imprimantele 3D

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: