-10.4 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

Bucate tradiționale de la Casa Doamnelor, numai bune de pus pe masa de Paște!

Avem toate șansele să ne bucurăm și de Paști de bunătățile delicioase cu care ne-a obișnuit Casa Doamnelor! Bucătăria restaurantului rămâne deschisă pentru livrări la domiciliu, oricând de luni până duminică, iar doamnele preiau comenzi pentru sărbătorile pascale. Ce surprize vă așteaptă în meniu:

Se apropie sărbătorile pascale, iar cei de la Casa Doamnelor s-au gândit să ne sară în ajutor cu o ofertă irezistibilă. Vor găti ei, în locul nostru, bucate tradiționale, ca la mama acasă…!

Ca să ne bucurăm noi din plin de bunătățile de Paști, la Casa Doamnelor bucătăria restaurantului rămâne deschisă. Doamnele vă garantează maximă siguranță și igienă, pe lângă inegalabilul gust care i-au făcut celebri și apreciați la Bistrița. 

Comenzi se pot face pe www.casadoamnelor.ro sau Takeaway.com. Puteți să faceți comenzi și la numărul de telefon 0263.23.58.63. 

„Preluăm comenzi de Paște, în limita posibilităților din aceste vremuri”, anunță Casa Doamnelor. Iată ce surprize vă aștepată în meniu: 

 • Platou rece – 98 lei/kg
 • Șnitele pui/porc – 70 lei/kg
 • Chifteluțe pui/porc – 70 lei/kg
 • Salata boeuf – 70 lei/kg
 • Salata icre – 70 lei/kg 
 • Salata de vinete – 70 lei/kg
 • Ciorbe a la grecue / perișoare / burt / supă dulce
 • Sarmale – 3 lei/buc
 • Cocoradă / Pască – 35 lei
 • Ouă roșii – 2.5 lei/buc

  Plata se face în cont, anticipat, iar cei de la Casa Doamnelor au nevoie și de adresa exactă pentru livrare. Detaliile necesare le puteți stabili la telefon.

De precizat că la Casa Doamnelor nu s-au schimbat prețurile, nici la preparate, nici la transport.

Așa că apelați cu încredere: veți redescoperi aceeași savoare și prospețime, același gust delicios și deosebit care v-a cucerit încă de la început.   

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...