13.7 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

VIDEO: Un pacient diagnosticat cu Covid19 a uns cu fecale baia spitalului. „Ca să vă infectați și voi!”

Dezgustător și incredibil incident, la secția de boli infecțioase a Spitalului de pe Alba Iulia: Un pacient diagnosticat cu COVID-19 a uns cu fecale una dintre băi, „ca să se infecteze și ceilalți” . Întreaga poveste a fost dezvăluită ieri seară, de managerul instituției Gabriel Lazany, invitat la Bistrițeanul Live:

Invitat la Bistrițeanul Live, ieri seară, managerul Spitalului Județean din Bistrița a răspuns provocării adresate de jurnalistul Adrian Linca. Lumea este îngrijorată pentru că sunt foarte mulți cetățeni rromi recalcitranți, care nu ascultă de nimeni – a comentat Adrian Linca. Acesta l-a întrebat pe Gabriel Lazany dacă a avut parte de necazuri cu cei care nu respectă regulile impuse de autorități în aceste zile.

Managerul Spitalului Județean a recunoscut că medicii s-au confruntat și cu asemenea necazuri: „Am avut și astfel de necazuri. Știm că etnia rromă nu este tocmai disciplinată. Dar fac apel la personalul medical să aibă răbdare și să trateze cu respect și profesionalism pe absolut toți pacienții Spitalului Județean…”.

Acesta a admis că nu a vrut să facă public acest caz. Dar medicii din spital i-au povestit managerului că un pacient a uns cu fecale în baie ca să se infecteze toți. „Mi se pare de domeniul fantasticului… Am aflat destul de târziu de toată povestea… Nu am anunțat poliția. Nu are rost să complicăm și mai mult situația. Pentru noi toți sunt pacienți. Medicii știu în ce s-au băgat, se muncește aici ca într-o stare de asediu…”, a mai spus Gabriel Lazany. 

Cum și cât se testează la Bistrița, dar și alte detalii despre implicarea Clinicii Sanovil în lupta împotriva coronavirus – descoperiți urmărind emisiunea, mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbistriteanul.ro%2Fvideos%2F697462004329968%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: