8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

VIDEO: Un pacient diagnosticat cu Covid19 a uns cu fecale baia spitalului. „Ca să vă infectați și voi!”

Dezgustător și incredibil incident, la secția de boli infecțioase a Spitalului de pe Alba Iulia: Un pacient diagnosticat cu COVID-19 a uns cu fecale una dintre băi, „ca să se infecteze și ceilalți” . Întreaga poveste a fost dezvăluită ieri seară, de managerul instituției Gabriel Lazany, invitat la Bistrițeanul Live:

Invitat la Bistrițeanul Live, ieri seară, managerul Spitalului Județean din Bistrița a răspuns provocării adresate de jurnalistul Adrian Linca. Lumea este îngrijorată pentru că sunt foarte mulți cetățeni rromi recalcitranți, care nu ascultă de nimeni – a comentat Adrian Linca. Acesta l-a întrebat pe Gabriel Lazany dacă a avut parte de necazuri cu cei care nu respectă regulile impuse de autorități în aceste zile.

Managerul Spitalului Județean a recunoscut că medicii s-au confruntat și cu asemenea necazuri: „Am avut și astfel de necazuri. Știm că etnia rromă nu este tocmai disciplinată. Dar fac apel la personalul medical să aibă răbdare și să trateze cu respect și profesionalism pe absolut toți pacienții Spitalului Județean…”.

Acesta a admis că nu a vrut să facă public acest caz. Dar medicii din spital i-au povestit managerului că un pacient a uns cu fecale în baie ca să se infecteze toți. „Mi se pare de domeniul fantasticului… Am aflat destul de târziu de toată povestea… Nu am anunțat poliția. Nu are rost să complicăm și mai mult situația. Pentru noi toți sunt pacienți. Medicii știu în ce s-au băgat, se muncește aici ca într-o stare de asediu…”, a mai spus Gabriel Lazany. 

Cum și cât se testează la Bistrița, dar și alte detalii despre implicarea Clinicii Sanovil în lupta împotriva coronavirus – descoperiți urmărind emisiunea, mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbistriteanul.ro%2Fvideos%2F697462004329968%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.