11.5 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

GumixNet a deschis cea mai nouă și performantă vulcanizare din oraș! Și au și hotel de anvelope!

Anvelopele de bună calitate a celor de la GumixNet au atras clientelă. Așa că, s-au simțit „datori” să ofere ceva mai mult celor ce le trec pragul. Și-au schimbat locația și au deschis cea mai performantă vulcanizare din oraș. Și au și hotel de anvelope, ca să nu mai porți grija depozitării lor de la un sezon la altul.

GUMIXNET este o companie reprezentată de o echipă tânără, plină de entuziasm, specializată pe comercializarea anvelopelor de orice tip pentru autoturisme, autoutilitare sau camioane.

„Oferta noastră vă pune la dispoziție atât anvelope noi, cât și anvelope second-hand (mărci premium, cu un grad de uzură scăzut). Ne caracterizează profesionalismul și specializarea pe domeniul în care activăm, iar promptitudinea, amabilitatea și seriozitatea sunt punctele noastre forte”, explică reprezentanții companiei.

Cum calitatea prouselor a atras tot mai mulți clienți, cei de la GumixNet s-au simțit „datori” să ofere mai mult.

Așa că s-au decis să își schimbe locația pentru a putea deschide și o vulcanizare. Și nu orice fel de vulcanizare, ci cu ultima generație de aparatură de pe piață. Astfel, profesionalismul angajaților se îmbină cu performanța aparaturii.

La vulcanizare au următoarele servicii:

  • echilibrat roți
  • îndepărtat jante
  • montat/demontat roți
  • jantat/dejantat anvelope
  • reparații anvelope
  • presurizare azot
  • rotire/permutare anvelope

Mai mult, datorită noii locații, oferă și un serviciu de Hoteliere Anvelope.

Ai obosit să tot cari anvelopele? Îți lipsește spațiul de depozitare? Avem soluția!!! GUMIXNET îți oferă spațiu de depozitare pentru anvelopele tale la fiecare schimbare de sezon. La începutul sezonului, imediat după schimbarea anvelopelor de iarnă cu cele de vară, poți să lași pneurile de iarnă la noi. Plătești o taxă per sezon și scapi de grija depozitării anvelopelor”, transmite echipa.

Serviciile oferite sunt:

  • Păstrarea în siguranță a anvelopelor
  • Depozitarea într-un mediu optim
  • Prioritate la programarea în service

Așadar, pentru anvelope și servicii de vulcanizare de calitate, căutați-i pe cei de la GumixNet.

Îi găsiți pe Calea Clujului, Nr.1 (lângă Nemo Express), Bistrița.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: