18.9 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Urgențele stomatologice, de Luni până Vineri, între orele 08:00 – 20:00!

E stare de urgență și cabinetele stomatologice sunt închise. Există unul singur deschis, la Policlinică. Programul e de luni până vineri, timp de 12 ore. CINE și CUM se lucrează acolo:

Din cauza stării de urgență, cabinetele private au fost închise! Totuși, anumitor dureri nu le poți „interzice” să apară. Așa e și în cazul durerilor stomatologice.

Cabinetele private sunt închise. Iar singura locație în care se poate oferi intervenție stomatologică, în ÎNTREG județul, e la Policlinica Bistrița.

CINE lucrează acolo

La cabinetul stomatologic lucrează un medic stomatolog și medici de la cabinetele școlare.

Teoretic, eu sunt singurul medic stomatolog. Mai am alte patru persoane care mă ajută, care sunt de la cabinetele școlare. Deci în timpul de lucru, oricum e cineva aici”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, stomatologul Adrian Chira.

CÂND se asigură URGENȚELE

Cabinetul stomatologic din cadrul Policlinicii e deschis de luni până vineri, între orele 08:00 – 20:00.

„În acest interval orar e cineva la cabinet, SIGUR! Urgențele stomatologice nu pun viața în pericol. Așa că, un pacient poate rezista de sâmbătă până luni. Cu antiinflamatoare, și dacă problema e de mai mult timp, se poate lua antibiotic. Dacă se așteaptă de sâmbătă până luni, nu ar trebui să le fie pusă viața în pericol. Astfel de cazuri sunt izolate”, a mai explicat stomatologul.

De menționat că la Policlinica Bistrița, cabinetul stomatologic funcționează în sistem ambulatoriu. Deși aparține de spital, NU funcționează la același „regim”. Asta înseamnă că activitatea se suspendă pe perioada sărbătorilor legale libere.

CUM beneficiezi de serviciul stomatologic

Cei care au urgențe, pot merge direct la cabinet, în intervalul orar menționat mai sus.

Se pot face și programări, apelând numărul de telefon 0790.014.474.

„Ideea e că unii vin, deși nu au urgențe. Sau unii sunt programați, dar apare cineva cu o urgență reală. Deci ei pot și suna, dar pot și veni. De luni până vineri, între 08:00 – 20:00, cineva e tot timpul la cabinet, în acest interval”, a mai spus Adrian Chira.

Cabinetul din cadrul policlinicii funcționează și când nu e stare de urgență. Din 15 mai, oricum se vor deschide și cabinetele private.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: