4.4 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

A murit soțul asistentei de la Ambulanță

Soțul asistentei de la Ambulanță, ambii depistați pozitiv cu COVID-19, a murit în această dimineață. Acesta se afla pe secția ATI a Spitalului Județean de săptămâna trecută.

Săptămâna trecută, la Serviciul Județean de Ambulanță, s-au agitat apele. Asistenta șefă a fost depistată pozitiv cu COVID-19, fiind internată în Spitalul Orășenesc „Dr. George Trifon” din Năsăud.

Cel mai probabil, asistenta a contactat virusul de la soțul ei, acesta fiind depistat cu COVID-19 și internat pe secția Anestezie Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

El a fost îngrijit de soția lui câteva zile, de la primele momente când s-a simțit mai rău, până a fost depistat pozitiv și internat la spital.

În această dimineață însă, bărbatul a decedat.

Din nefericire, conform protocolului, bărbatul trebuie înmormântat pe repede-nainte, așa că soția sa, asistenta de la Ambulanță, care e încă în spital, nu-și va putea lua rămas bun de la el.

Surse Bistrițeanul.ro susțin că tot în spitalul din Năsăud ar fi și unul dintre copiii celor doi, depistat și el cu COVID-19.

În urma testării pozitive a asistentei șefe de la Ambulanță, întregul personal a fost testat. O parte a probelor au fost analizate și o parte sunt prelucrate azi. Conform surselor Bistrițeanul.ro, până acum, două teste ar fi pozitive.

Informațiile oficiale, aprobate de Grupul de Comunicare Strategică, privind numărul de cazuri pozitive în cadrul angajaților SAJ BN, dar și decesul pacientului cu COVID-19 vor fi raportate după ora 13:00.

Redacția Bistrițeanul.ro transmite condoleanțe și Dumnezeu să mângâie familia îndoliată!

 

UPDATE ora 16.00

Informația a fost comunicată oficial și de către Grupul de Comunicare strategică. Astfel la nivelul județului, s-a înregistrat decesul cu numărul 17 al unei persoane depistată și cu COVID 19.

Deces 832. Bărbat, 53 ani, județ Bistrița Năsăud.

Data recoltării: 26.04.2020.
Data confirmării: 27.04.2020.
Data internării: 27.04.2020 in ATI Spital Județean Bistrița, intubat 05.05.2020.
Data decesului: 05.05.2020.
Comorbidități: obezitate, HTA, insuficienta respiratorie severa.

 

La nivel național, numărul deceselor a juns la 841.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: