23.5 C
Bistrița
luni, iunie 17, 2024

A murit soțul asistentei de la Ambulanță

Soțul asistentei de la Ambulanță, ambii depistați pozitiv cu COVID-19, a murit în această dimineață. Acesta se afla pe secția ATI a Spitalului Județean de săptămâna trecută.

Săptămâna trecută, la Serviciul Județean de Ambulanță, s-au agitat apele. Asistenta șefă a fost depistată pozitiv cu COVID-19, fiind internată în Spitalul Orășenesc „Dr. George Trifon” din Năsăud.

Cel mai probabil, asistenta a contactat virusul de la soțul ei, acesta fiind depistat cu COVID-19 și internat pe secția Anestezie Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

El a fost îngrijit de soția lui câteva zile, de la primele momente când s-a simțit mai rău, până a fost depistat pozitiv și internat la spital.

În această dimineață însă, bărbatul a decedat.

Din nefericire, conform protocolului, bărbatul trebuie înmormântat pe repede-nainte, așa că soția sa, asistenta de la Ambulanță, care e încă în spital, nu-și va putea lua rămas bun de la el.

Surse Bistrițeanul.ro susțin că tot în spitalul din Năsăud ar fi și unul dintre copiii celor doi, depistat și el cu COVID-19.

În urma testării pozitive a asistentei șefe de la Ambulanță, întregul personal a fost testat. O parte a probelor au fost analizate și o parte sunt prelucrate azi. Conform surselor Bistrițeanul.ro, până acum, două teste ar fi pozitive.

Informațiile oficiale, aprobate de Grupul de Comunicare Strategică, privind numărul de cazuri pozitive în cadrul angajaților SAJ BN, dar și decesul pacientului cu COVID-19 vor fi raportate după ora 13:00.

Redacția Bistrițeanul.ro transmite condoleanțe și Dumnezeu să mângâie familia îndoliată!

 

UPDATE ora 16.00

Informația a fost comunicată oficial și de către Grupul de Comunicare strategică. Astfel la nivelul județului, s-a înregistrat decesul cu numărul 17 al unei persoane depistată și cu COVID 19.

Deces 832. Bărbat, 53 ani, județ Bistrița Năsăud.

Data recoltării: 26.04.2020.
Data confirmării: 27.04.2020.
Data internării: 27.04.2020 in ATI Spital Județean Bistrița, intubat 05.05.2020.
Data decesului: 05.05.2020.
Comorbidități: obezitate, HTA, insuficienta respiratorie severa.

 

La nivel național, numărul deceselor a juns la 841.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA: