8.4 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 21, 2024

Imagini de groază în Subcetate! Un câine a fost găsit plin de sânge

Imagini de groază în această dimineață în Subcetate. Un câine de talie mare, plin de sânge, a fost găsit de mai mulți locuitori din zonă. Un medic veterinar l-a preluat.

Câinele a fost găsit cu mai multe plăgi sângerânde, în această dimineață, în zona Subcetate, de către locuitorii din zonă. În jurul orei 07:00, Direcția Sanitar-Veterinară a trimis un medic veterinar în zonă care l-a preluat și l-a dus la laboratorul instituției pentru îngrijiri medicale.

„La 7 și câteva minute am trimis acolo medicul veterinar. Cățelul trăiește, prezenta mai multe plăgi sângerânde, să vedem… Deocamdată nu știm dacă l-a înjunghiat cineva sau rănile au fost produse de alte animale”, a declarat Romulus Biță directorul DSVSA, pentru Bistrițeanul.ro.

Se pare că de acest câine avea grijă cineva din zonă de mai bine de trei ani. Acesta urma să fie dus chiar astăzi la o grădină, unde să fie în siguranță. Potrivit celor care l-au mai văzut prin zonă, cățelul era blând și nu făcuse probleme.

Deocamdată poliția nu a fost sesizată în acest caz.

UPDATE:

În urma evaluării medicilor veterinari s-a constatat că rănile au fost făcute de alți câini și nu de om.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!