-3.8 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Imagini de groază în Subcetate! Un câine a fost găsit plin de sânge

Imagini de groază în această dimineață în Subcetate. Un câine de talie mare, plin de sânge, a fost găsit de mai mulți locuitori din zonă. Un medic veterinar l-a preluat.

Câinele a fost găsit cu mai multe plăgi sângerânde, în această dimineață, în zona Subcetate, de către locuitorii din zonă. În jurul orei 07:00, Direcția Sanitar-Veterinară a trimis un medic veterinar în zonă care l-a preluat și l-a dus la laboratorul instituției pentru îngrijiri medicale.

„La 7 și câteva minute am trimis acolo medicul veterinar. Cățelul trăiește, prezenta mai multe plăgi sângerânde, să vedem… Deocamdată nu știm dacă l-a înjunghiat cineva sau rănile au fost produse de alte animale”, a declarat Romulus Biță directorul DSVSA, pentru Bistrițeanul.ro.

Se pare că de acest câine avea grijă cineva din zonă de mai bine de trei ani. Acesta urma să fie dus chiar astăzi la o grădină, unde să fie în siguranță. Potrivit celor care l-au mai văzut prin zonă, cățelul era blând și nu făcuse probleme.

Deocamdată poliția nu a fost sesizată în acest caz.

UPDATE:

În urma evaluării medicilor veterinari s-a constatat că rănile au fost făcute de alți câini și nu de om.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase:

Clinica Sanovil angajează farmacist, Stewo Năsăud are nevoie de 20 muncitori calificați și necalificați

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care are nevoie de operatori cabluri electrice. Clinica Sanovil caută farmacist, iar Stewo Năsăud - 20 de muncitori calificați sau necalificați. Oferta completă, mai jos: