14.5 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

BISTRIȚA: Asfalt nou pe străzile Horea, Cloșca, Crișan și Păcii

Încă patru străzi din Bistrița au fost asfaltate în această săptămână. Acestea fac parte din programul de asfaltare din bordură în bordură. În acest an, 50 de străzi din municipiu au fost prinse în program.

Străzile Horea, Cloșca, Crișan și Păcii au fost asfaltate în această săptămână în cadrul programului de asfaltare din bordură în bordură a celor 50 de străzi promise anul acesta.

Viceprimarul Bistriței, Cristian Niculae, a anunțat pe Facebook că pe străzile Horea și Crișan s-a intervenit inclusiv la stabilizarea fundației drumului, având în vedere starea de degradare a acestuia.

Până în acest moment, 15 străzi din cele asfaltate în această primăvară au gurile de canalizare ridicate la nivelul carosabilului, iar în următoarele două săptămâni gurile de canal vor fi ridicate pe toate cele 34 de străzi din prima etapă de asfaltare din acest an.

Săptămâna viitoare vor intra în asfaltare ultimele trei străzi din prima etapă: strada Nicolae Drăgan, strada Romană și strada Arțarilor.

Foto @ Cristian Niculae

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: