-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

BISTRIȚA: Asfalt nou pe străzile Horea, Cloșca, Crișan și Păcii

Încă patru străzi din Bistrița au fost asfaltate în această săptămână. Acestea fac parte din programul de asfaltare din bordură în bordură. În acest an, 50 de străzi din municipiu au fost prinse în program.

Străzile Horea, Cloșca, Crișan și Păcii au fost asfaltate în această săptămână în cadrul programului de asfaltare din bordură în bordură a celor 50 de străzi promise anul acesta.

Viceprimarul Bistriței, Cristian Niculae, a anunțat pe Facebook că pe străzile Horea și Crișan s-a intervenit inclusiv la stabilizarea fundației drumului, având în vedere starea de degradare a acestuia.

Până în acest moment, 15 străzi din cele asfaltate în această primăvară au gurile de canalizare ridicate la nivelul carosabilului, iar în următoarele două săptămâni gurile de canal vor fi ridicate pe toate cele 34 de străzi din prima etapă de asfaltare din acest an.

Săptămâna viitoare vor intra în asfaltare ultimele trei străzi din prima etapă: strada Nicolae Drăgan, strada Romană și strada Arțarilor.

Foto @ Cristian Niculae

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.