10.4 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Spectaculosul covor cu narcise, admirat de 800 de persoane într-un singur weekend

În acest sfârșit de săptămână, Masivul Saca, ce adăpostește un spectaculos covor cu narcise a fost admirat de 800 de iubitori de munte și frumos. Acest „colț de rai” poate fi vizitat și weekendul următor.

Potrivit Parcului Național Munții Rodnei, Masivul Saca, ce adăpostește spectaculoasa Poiană cu narcise, a fost vizitat de nu mai puțin de 800 de persoane weekendul ce tocmai a trecut.

„Pe această cale dorim să le mulțumim pentru comportamentul exemplar de care au dat dovadă. Poiana cu narcise mai poate fi vizitată și în weekendul următor. Vă așteptăm cu drag în Parcul Național Munții Rodnei”, transmit reprezentanții Parcului Național Munții Rodnei.

Două trasee vă poartă spre spectaculosul covor cu narcise. Trebuie să ajungeți în satul Valea Vinului, iar de acolo urcați spre Valea Secii, prima vale pe partea stângă odată intrați în sat. Lungimea lui este puțin peste 5 kilometri.

Al doilea traseu presupune traversarea satului, iar în locul unde râul se desparte în două o luați pe drumul de pământ din stânga, respectiv Izvorul Roșu. La 200 de metri veți putea vedea un drum care urcă pe partea stângă de mers. De aici mai aveți de străbătut în jur de 4 kilometri până la destinație.

Foto: Parcul Național Munții Rodnei

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: