11.6 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

Cu procesele suspendate, zeci de avocați din județ au cerut „indemnizația de sprijin Covid”

Zeci de avocați din județ au cerut sprijin de la Guvern pentru perioada în care nu au avut venituri, procesele fiind suspendate din cauza pandemiei de Covid-19. Ce sume au primit:

Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială a oferit, la solicitarea Clujust.ro, situația cu privire la indemnizațiile de sprijin Covid-19 pe luna aprilie acordate avocațiilor din întreaga țară.

Avocații au putut cere indemnizație de sprijin Covid-19 întrucât activitatea le-a fost întreruptă, din cauza suspendării proceselor, lăsându-i astfel fără venituri. O astfel de indemnizație trece de 4.000 de lei lunar.

71 de avocați din Bistrița-Năsăud au solicitat o astfel de indemnizație. Numărul este mic comparativ cu alte județe. În Bihor, de exemplu, peste 200 de avocați au solicitat indemnizație, iar în Cluj numărul acestora depășește 400. În Iași peste 250 de avocați au cerut sprijin, iar în Timiș peste 300. În București se înregistrează numărul cel mai mare de beneficiari: 1.044.

Cele mai puține cereri s-au înregistrat în Covasna (11), Ialomița (12), Sălaj (22) sau Călărași (24).

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.