21.4 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

GRAV accident în Satu Nou: Copil în comă după ce a fost lovit de mașină

Un GRAV accident rutier s-a petrecut în această seară în Satu Nou. Un copil este în comă după ce a fost lovit de mașină.

Un accident rutier a avut loc în Satu Nou. Un copil a fost lovit de o mașină în apropierea primăriei din localitate.

Spre locul accidentului a fost direcționat de urgență echipajul cu medic din cadrul SAJ BN.

Conform informațiilor, copilul are 9 ani.

Echipajul medical ajuns la fața locului a găsit copilul în stare gravă.

„Copilul din accidentul de la Satu Nou este transportat la UPU Bistrița, inconștient – comă Glasgow 3 puncte, intubat și ventilat mecanic”, transmit reprezentanții SAJ BN.

UPDATE:

În urma măsurătorilor, se pare că cel mic ar fi ieșit pe bicicletă de pe o alee prin fața unui microbuz, fără să se asigure.

„Conform primelor verificări, efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat faptul că pe drumul județean 172 G, în localitatea Satu Nou, un barbat de 29 de ani, din Petriș care conducea un autoturism pe direcția Satu Nou spre Petriș, a acroșat și accidentat un copil de 9 ani care ar fi ieșit, pe bicicletă, de pe o alee din dreapta sensului său de mers, fără să se asigure corespunzător, prin fața unui microbuz parcat”, informează Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital pentru prelevarea de mostre care vor stabili alcoolemia.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: