18 C
Bistrița
miercuri, mai 1, 2024

BACALAUREAT 2020: S-au afișat primele rezultate! Două medii de 10, în Bistrița-Năsăud

S-au afișat primele rezultate la examenul național de Baclaureat! În Bistrița-Năsăud s-au înregistrat două medii de 10, ale unor elevi care au absolvit Colegiul „Liviu Rebreanu” și Colegiul „Andrei Mureșanu”: 

Aproape 2400 de candidați din Bistrița-Năsăud (419 din promoțiile anterioare) au susținut în acest an examenul de Bacalaureat.

Ca în cazul examenului de Evaluare Națională, afișarea rezultatelor s-a făcut cu anonimizarea numelui și a prenumelui candidatului.

Doi absolvenți ai Colegiului „Liviu Rebreanu” și „Andrei Mureșanu” au obținut 10 pe linie la toate disciplinele examenului de Bacalaureat.

Pe următoarele două locuri, cu media 9,95, s-au „clasat” doi elevi de la Colegiul „Solomon Haliță” Sângeorz-Băi și „Petru Rareș” Beclean:

Rezultatele complete, înainte de contestații, pot fi consultate pe http://bacalaureat.edu.ro/.

Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, astăzi, 30 iunie, între 16:00 – 19:00. Contestații se pot depune și mâine, 1 iulie, între orele 8:00 – 12:00. În acest caz, candidații au de completat / depus și o declarație-tip. În aceasta ei menționează că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere.

Pentru candidații minori, declarația-tip trebuie semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi anunțate duminică, 5 iulie.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: