21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

BACALAUREAT 2020: S-au afișat primele rezultate! Două medii de 10, în Bistrița-Năsăud

S-au afișat primele rezultate la examenul național de Baclaureat! În Bistrița-Năsăud s-au înregistrat două medii de 10, ale unor elevi care au absolvit Colegiul „Liviu Rebreanu” și Colegiul „Andrei Mureșanu”: 

Aproape 2400 de candidați din Bistrița-Năsăud (419 din promoțiile anterioare) au susținut în acest an examenul de Bacalaureat.

Ca în cazul examenului de Evaluare Națională, afișarea rezultatelor s-a făcut cu anonimizarea numelui și a prenumelui candidatului.

Doi absolvenți ai Colegiului „Liviu Rebreanu” și „Andrei Mureșanu” au obținut 10 pe linie la toate disciplinele examenului de Bacalaureat.

Pe următoarele două locuri, cu media 9,95, s-au „clasat” doi elevi de la Colegiul „Solomon Haliță” Sângeorz-Băi și „Petru Rareș” Beclean:

Rezultatele complete, înainte de contestații, pot fi consultate pe http://bacalaureat.edu.ro/.

Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, astăzi, 30 iunie, între 16:00 – 19:00. Contestații se pot depune și mâine, 1 iulie, între orele 8:00 – 12:00. În acest caz, candidații au de completat / depus și o declarație-tip. În aceasta ei menționează că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere.

Pentru candidații minori, declarația-tip trebuie semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi anunțate duminică, 5 iulie.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: