21 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Alexandru Stânean rămâne încă patru ani la cârma Teraplast!

Firma Teraplast s-a dezvoltat enorm de mult în ultimii ani. Consiliul Administrativ a decis că Alexandru Stânean e cel mai îndreptățit să conducă grupul de firme. Așa că i-au prelungit mandatul cu încă patru ani.

Alexandru Stânean ajunge director al Teraplast Bistrița, cel mai mare procesator de PVC controlat de un antreprenor, în 2 iulie 2018. Acesta a luat locul Mirelei Pop, care se afla la cârma societății de un an și două luni.

Grupul TeraPlast s-a transformat profund în ultimii doi ani prin investiţiile realizate cu ajutor de stat. Wetterbest a deschis o unitate nouă de producţie, iar TeraGlass şi TeraPlast şi-au mărit capacitatea de producţie şi totodată şi-au diversificat portofoliul de produse. Acum este vremea să culegem roadele investiţiilor realizate până în prezent şi să gândim proiecte noi de dezvoltare pentru a aduce valoare adăugată acţionarilor şi partenerilor noştri”, spune Alexandru Stânean, CEO TeraPlast, citat de Ziarul Financiar.

Acesta este și motivul pentru care Consiliul de Administrație al TeraPlast Bistriţa a decis prelungirea cu patru ani a mandatului de director general al lui Alexandru Stânean.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: