9 C
Bistrița
duminică, mai 19, 2024

Vom putea verifica, cu o aplicație, ce aer respirăm!

Rețeaua Națională de Monitorizare a Calității Aerului va fi extinsă cu 60 de stații noi. Una dintre ele, care va evalua calitatea aerului 24 din 24 de ore va fi situată în Bistrița, iar valorile înregistrate vor putea fi aflate printr-o aplicație instalată pe telefonul mobil.

Potrivit Mediafax, Ministerul Mediului extinde Rețeaua Națională de Monitorizare a Calității Aerului. Astfel, 60 de stații noi vor fi dezvoltate în țară. De asemenea, va fi realizată și o rețea cu 50 de senzori de măsurare a calității aerului. Investiția ajunge la 3,17 milioane de euro.

Printre orașele unde va ajunge o astfel de stație se numără și Bistrița. Stația care va ajunge la Bistrița va măsura aerul 24 de ore continuu.

O altă noutate este o aplicație mobilă de informare a populației. Astfel, oricine va putea verifica ce aer respiră. Aplicația va identifica locul unde este utilizatorul și îi va oferi acestuia toate datele din momentul respectiv, despre aerul pe care îl respiră.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.