16.2 C
Bistrița
sâmbătă, mai 18, 2024

14 bistrițeni depistați cu Covid au refuzat internarea în spital. 5 s-au speriat și au chemat ulterior salvarea să îi ducă la spital

Până acum, 14 bistrițeni depistați pozitiv cu Covid-19 au refuzat internarea în spital. Culmea, 5 dintre ei, la apariția simptomelor, s-au speriat și au chemat ulterior salvarea să îi ducă la spital.

Potrivit directorului Direcției de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud, până astăzi, 14 persoane care au fost depistate pozitiv cu Covid-19 au refuzat internarea în spital. Acestea au ajuns la spitalele din Năsăud și Beclean, dar și la Bistrița.

Culmea, 5 dintre ei au sunat ulterior la 112 și au chemat salvarea, odată ce s-au pricopsit cu simptome.

„5 dintre ei au solicitat internarea ulterior, după 2-3 zile, când au apărut simptomele: febră sau probleme respiratorii. Ceilalți nu au simptome și sunt acasă, sunt monitorizați de medicii de familie”, a precizat Anca Andrițoiu.

Aceasta a mai spus că cei care ajung la spital cu simptome specifice infectării cu Covid-19 pot refuza testarea.

Conform purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Camelia Strungari, două persoane care au fost depistate pozitiv au refuzat internarea în unitatea medicală. Alte două persoane suspecte care s-au prezentat la spital cu simptome specifice, însă nu aveau testul realizat, au refuzat internarea.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.