8.8 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

RECORD în administrația bistrițeană: 14 ani trecuți, de când un drum a fost prins în proiect pentru a fi reabilitat

Administrația locală a reușit un record… negativ. În 2006, un drum din localitatea Sigmir a fost prins în proiectul de asfaltare. În 2010 s-au făcut ceva lucrări. Dar azi, la 14 ani diferență, drumul încă e tot… pietruit.

În municipiu și în localitățile componente, se asfaltează sau reasfaltează drumuri și străzi. Doar că unora dintre acestea parcă nu le mai vine rândul niciodată.

E vorba și de o porțiune de drum din Sigmir, unde s-ar fi făcut lucrări în perioada 2010 – 2011. Mai exact s-au realizat trotuare și apoi s-ar fi început asfaltarea. Dar, s-a „turnat un petec doar”.

Dacă localnicii au văzut că au trecut aproape 10 ani și nu s-a mai făcut nimic, au întrebat administrația locală CÂND are de gând să intervină și să termine lucrările.

Răspunsul primarului Ovidiu Crețu a fost și mai șocant. O porțiune din drumul respectiv a fost prins într-un proiect în 2006. S-au făcut lucrări „în baza fondurilor existente”. Încă nu se întrevede nicio dată exactă la care să se continue lucrările pe diferența de drum. Se „caută” bani, iar când se vor găsi, se vor face și lucrările.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: