20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

RECORD în administrația bistrițeană: 14 ani trecuți, de când un drum a fost prins în proiect pentru a fi reabilitat

Administrația locală a reușit un record… negativ. În 2006, un drum din localitatea Sigmir a fost prins în proiectul de asfaltare. În 2010 s-au făcut ceva lucrări. Dar azi, la 14 ani diferență, drumul încă e tot… pietruit.

În municipiu și în localitățile componente, se asfaltează sau reasfaltează drumuri și străzi. Doar că unora dintre acestea parcă nu le mai vine rândul niciodată.

E vorba și de o porțiune de drum din Sigmir, unde s-ar fi făcut lucrări în perioada 2010 – 2011. Mai exact s-au realizat trotuare și apoi s-ar fi început asfaltarea. Dar, s-a „turnat un petec doar”.

Dacă localnicii au văzut că au trecut aproape 10 ani și nu s-a mai făcut nimic, au întrebat administrația locală CÂND are de gând să intervină și să termine lucrările.

Răspunsul primarului Ovidiu Crețu a fost și mai șocant. O porțiune din drumul respectiv a fost prins într-un proiect în 2006. S-au făcut lucrări „în baza fondurilor existente”. Încă nu se întrevede nicio dată exactă la care să se continue lucrările pe diferența de drum. Se „caută” bani, iar când se vor găsi, se vor face și lucrările.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: