13.8 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

VIDEO: UPU se mută, de mâine! Până luni, dacă nu aveți URGENȚE MAJORE, căutați medicul de familie sau centrele de permanență!

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județen Bistrița se mută, de mâine, într-un depozit. Asta ca să înceapă lucrările de modernizare și extindere. Conducerea unității medicale solicită bistrițenilor ca până luni să se prezinte la spital DOAR cu URGENȚE.

S-a tot vorbit de modernizare și extinderea UPU de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița! proiectul a fost în sfârșit semnat și vor începe lucrările, de săptămâna viitoare.

Astfel, de mâine, începe mutarea secției într-un depozit din spatele spitalului, special amenajat pentru a asigura cele necesare pe timpul lucrărilor.

Din acest motiv, activitatea medicală va avea, inevitabil, de suferit. Conducerea spitalului solicită înțelegere din partea pacienților. Și prezentarea la unitatea medicală DOAR dacă sunt urgențe.

Joi va începe mutarea Unității de Primire a Urgențelor (UPU) în locația provizorie amenajată în spatele spitalului, care va găzdui activitatea de urgență (adulți și pediatrie) pe perioada desfășurării lucrărilor de extindere și modernizare. Pe perioada mutării (Joi-Sâmbătă), activitatea medicală poate fi afectată, motiv pentru care pentru probleme minore de sănătate vă rugăm să vă adresați medicului de familie sau centrelor de permanență. În toată această perioadă facem apel la întreaga dumneavoastră înțelegere cu privire la noile condiții dar și la o posibilă creștere a timpilor de așteptare.  Pe perioada desfășurării lucrărilor accesul în parcarea din spatele spitalului este restricționat. Voi alături de noi, noi alături de voi!” a transmis Gabriel Lazany, managerul SJUB.

Imagini cu locația unde se vor muta ”urgențele”, AICI:

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: