9.2 C
Bistrița
luni, octombrie 6, 2025

FOTO Bistrițean, implicat într-un accident mortal în Mediaș. Celălalt șofer n-a avut nicio șansă!

Un bistrițean a fost implicat în această dimineață într-un accident mortal petrecut în Mediaș. Un autoturism a intrat sub TIR-ul pe care-l conducea, transformându-se într-un morman de fiare. Șoferul implicat n-a mai avut nicio șansă…

Accidentul s-a petrecut în această dimineață, pe șoseaua de centură a localității Mediaș. Implicate au fost un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani dintr-o comună din Sibiu și un TIR înmatriculat în Bistrița-Năsăud.

Potrivit sibiu100.ro, tânărul de 24 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat pe contrasens, unde a izbit violent un TIR condus de un bărbat de 48 de ani din Bistrița-Năsăud.

În urma impactului deosebit de violent, autoturismul condus de tânăr s-a transformat într-un morman de fiare, iar șoferul a decedat pe loc. Echipajele medicale ajunse la fața locului nu au mai avut ce să facă pentru tânăr, constatând decesul.

Foto: Sibiu100.ro

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Iproeb, Fan Courier, Aquabis: NOI locuri de muncă, în Bistrița

FAN Courier caută pentru angajare operator recepție, curieri și manipulant depozit. IPROEB angajează confecționer izolații, lăcătuș mecanic, sudor, electrician, mecanic întreținere și controlor calitate. NOI locuri de muncă sunt disponibile la INST-Nistor, Crama Veche, Grand Hotel COROANA sau GB Instaplan. Oferta completă, mai jos:

FOTO: Nou în Tureac! S-a deschis Minimarket la Ghiță, chiar pe Strada Principală

  Vești bune pentru locuitorii din Tureac! Ieri a fost inaugurat un nou concept de magazin -...

Doi ani dulci cu Patiseria SWEET IRIS! Astăzi, la aniversare, clienții sunt răsfățați cu o degustare de cozonaci

Patiseria SWEET IRIS de pe strada Andrei Mureșanu, nr. 13, din Bistrița, situată în dreptul noului sens giratoriu care o ia spre Năsăudului, și care i-a cucerit definitiv pe toți cei care au gustat deliciile pregătite aici, împlinește astăzi doi ani de existență! Doi ani în care s-au perfecționat, au descoperit, pas cu pas, rețete speciale.