31 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Aquabis: Avarii în Feldru și Negrilești. Probleme în alte cinci localități

O avarie s-a produs în Feldru și Negrilești, în această dimineață – anunță Aquabis. Cât timp vor fi afectați locuitorii:

Astăzi, 5 august 2020, de la ora 10:00 până la ora 16:00, se va sista TOTAL furnizarea apei în localitatea Feldru, pe strada Văleni.

Măsura este necesară datorită unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei potabile.

Începând de azi, 5 august 2020, de la ora 20:00 – până mâine 6 august 2020 ora 09:00 – se va sista furnizarea apei reci în Monariu și Simionești. Măsura este necesară datorită unor probleme tehnice pe conducta de distribuție a apei potabile.

De asemenea, începând din 5 august 2020 ora 20:45, până mâine, 6 august ora 09:00, se va sista TOTAL furnizarea apei reci și în Orheiul Bistriței, Satu Nou și Petriș. Măsura este necesară datorită lipsei presiunii pe conducta de aductiune a apei potabile.

Tot azi, 5 august 2020, între orele 10:00 – 20:00, se va sista TOTAL furnizarea apei și în Negrilești. Măsura este necesară  datorită unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

*****

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de situație sunt sfătuiţi să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire – înainte de consum.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.