9.3 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 27, 2024

FOTO: Turist înțepat de un roi de albine, salvat de jandarmii montani din Rodna

Un turist care făcea o drumeție prin Munții Rodnei a dat nas în nas cu un roi de albine. Albinele l-au înțepat pe bărbat, iar acesta a început să se simtă rău. Jandarmii montani, împreună cu un echipaj SAJ au pornit înspre zona indicată și i-au acordat bărbatului ajutor.

În această după-amiază, un bărbat a sunat la Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112 să anunțe faptul că a fost înțepat de un roi de albine.

Conform informațiilor, bărbatul a fost înțepat în buze și genunchi și a început imediat să se simtă rău, acuzând dureri, mâncărimi, deficiențe respiratorii și umflarea zonelor înțepate.

Jandarmii montani Rodna au pornit înspre zona indicată și având în vedere situația semnalată, au condus în zonă și un echipaj medical din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță care să acorde îngrijiri de specialitate turistului.

Imediat ce s-au întâlnit cu acesta, bărbatului i s-a administrat tratamentul adecvat, turistul fiind acum înafara oricărui pericol.

Ulterior, bărbatul de 42 de ani a fost transportat în siguranţă către baza muntelui, împreună cu echipajul de la ambulanță, acesta urmând să fie internat.

Turistul parcurgea traseul dinspre Vârful Roșu (2.113 m altitudine) spre cabana Diana.

Sursa foto @ IJJ BN

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.