20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

FOTO: Turist înțepat de un roi de albine, salvat de jandarmii montani din Rodna

Un turist care făcea o drumeție prin Munții Rodnei a dat nas în nas cu un roi de albine. Albinele l-au înțepat pe bărbat, iar acesta a început să se simtă rău. Jandarmii montani, împreună cu un echipaj SAJ au pornit înspre zona indicată și i-au acordat bărbatului ajutor.

În această după-amiază, un bărbat a sunat la Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112 să anunțe faptul că a fost înțepat de un roi de albine.

Conform informațiilor, bărbatul a fost înțepat în buze și genunchi și a început imediat să se simtă rău, acuzând dureri, mâncărimi, deficiențe respiratorii și umflarea zonelor înțepate.

Jandarmii montani Rodna au pornit înspre zona indicată și având în vedere situația semnalată, au condus în zonă și un echipaj medical din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță care să acorde îngrijiri de specialitate turistului.

Imediat ce s-au întâlnit cu acesta, bărbatului i s-a administrat tratamentul adecvat, turistul fiind acum înafara oricărui pericol.

Ulterior, bărbatul de 42 de ani a fost transportat în siguranţă către baza muntelui, împreună cu echipajul de la ambulanță, acesta urmând să fie internat.

Turistul parcurgea traseul dinspre Vârful Roșu (2.113 m altitudine) spre cabana Diana.

Sursa foto @ IJJ BN

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!