0.8 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

FOTO: Turist înțepat de un roi de albine, salvat de jandarmii montani din Rodna

Un turist care făcea o drumeție prin Munții Rodnei a dat nas în nas cu un roi de albine. Albinele l-au înțepat pe bărbat, iar acesta a început să se simtă rău. Jandarmii montani, împreună cu un echipaj SAJ au pornit înspre zona indicată și i-au acordat bărbatului ajutor.

În această după-amiază, un bărbat a sunat la Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112 să anunțe faptul că a fost înțepat de un roi de albine.

Conform informațiilor, bărbatul a fost înțepat în buze și genunchi și a început imediat să se simtă rău, acuzând dureri, mâncărimi, deficiențe respiratorii și umflarea zonelor înțepate.

Jandarmii montani Rodna au pornit înspre zona indicată și având în vedere situația semnalată, au condus în zonă și un echipaj medical din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță care să acorde îngrijiri de specialitate turistului.

Imediat ce s-au întâlnit cu acesta, bărbatului i s-a administrat tratamentul adecvat, turistul fiind acum înafara oricărui pericol.

Ulterior, bărbatul de 42 de ani a fost transportat în siguranţă către baza muntelui, împreună cu echipajul de la ambulanță, acesta urmând să fie internat.

Turistul parcurgea traseul dinspre Vârful Roșu (2.113 m altitudine) spre cabana Diana.

Sursa foto @ IJJ BN

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...