22.1 C
Bistrița
duminică, mai 19, 2024

A vrut să-și învețe feciorul minor să conducă și s-au ales cu dosare penale!

Un exemplu de tată- AȘA NU- e cel al unui bărbat din Lunca Ilvei. Acesta a vrut să-și învețe feciorul, minor, să conducă. Polițiștii i-au surprins în trafic și le-au întocmit dosare penale.

Unii părinți vor să le demonstreze copiilor lor că au încredere în ei. Dar uneori, nu-și aleg bine ”domeniul”, ci chiar încalcă legislația.

E și cazul unui bărbat din Lunca Ilvei. Acesta nu a mai putut aștepta câteva luni, ci a vrut să-și învețe feciorul, încă minor, să conducă.

Doar că polițiștii i-au prins în trafic și i-au cadorisit cu dosare penale.

”La data de 30 august a.c., pe drumul județean 172D, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au oprit pentru control un autoturism care circula prin localitatea Lunca Ilvei. La volan a fost identificat un tânăr de 17 ani, din localitate, însoțit de tatăl său, un bărbat de 56 de ani, din localitate care i-ar fi încredințat autoturismul pentru a-l conduce. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma celor constatate, a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu deține permis de conducere” se arată în comunicatul de presă al IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.