20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Bistrița are campioană națională la fitness bikini! Cine este și cum arată:

Titlul de campioană națională la fitness bikini masters  a venit anul acesta la Bistrița, datorită Alinei Nicoleta Zagrai. Bistrițeanca este antrenor personal și are un corp de invidiat!

Alina Nicoleta Zagrai a reușit să obțină anul acesta titlul de campioană națională la Fitness Bikini Masters, la Campionatul Național de Culturism și Fitness, desfășurat la Sibiu zilele trecute.

Bistrițeanca a concurat pentru CSM Bistrița este căsătorită și lucrează ca antrenor personal la o sală de fitness din oraș.

CSM Bistrița a avut mai mulți concurenți la diferite secțiuni ale competiției, însă puțini au urcat pe podium. Alina Nicoleta Zagrai a fost singura care a reușit să se claseze pe primul loc.

Astfel, George Crișan, legitimat tot la CSM Bistrița s-a clasat pe locul 3, la Men`s Physique Seniori, Iacob Ionel Hojdea pe locul 2 și Marius Adrian Onișoara pe locul 3 la Culturism Seniori. La Culturism Masters,  Dan Sorin Florescu și el legitimate la CSM Bistrița a obținut locul 2.

Foto: Facebook

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: