13.9 C
Bistrița
marți, mai 7, 2024

Ionuț Simionca (PMP): După ce voi ajunge Primarul Bistriței, mă voi ocupa personal de respectarea tuturor normelor de igienă și protecție

„După ce voi ajunge Primarul Bistriței, mă voi ocupa personal de respectarea tuturor normelor de igienă și protecție, precum și de modernizarea și dotarea unităților de învățământ din oraș”, a promis candidatul PMP la Primăria Bistrița – Ionuț Simionca. 

Am avut aseară bucuria să prezint planurile mele de viitor bistrițenilor din zona gării și din zona Independenței. Am întâlnit mulți părinți îngrijorați de sănătatea și siguranța copiilor lor, odată cu începerea noului an școlar.

I-am asigurat pe aceștia că, după 27 septembrie, după ce voi ajunge Primarul Bistriței, mă voi ocupa personal de respectarea tuturor normelor de igienă și protecție, precum și de modernizarea și dotarea unităților de învățământ din oraș”, a transmis candidatul PMP la Primăria Bistrița – Ionuț Simionca. 

„Oamenii cu care am stat de vorbă au apreciat că oferta mea electorală este serioasă, cu viziune, și au remarcat că sunt singurul candidat la Primăria Bistrița care îi vizitează, îi ascultă și le răspunde la întrebări. Vă mulțumesc pentru încredere și vă asigur că împreună putem să schimbăm lucrurile în bine în orașul nostru”, a conchis Ionuț Simionca. 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Crama Veche caută Administrator întreținere clădiri, barman și ospătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Crama Veche caută administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Tehnoprod Plast SRL Bistrita, Clinica Sanovil, Aquabis și RCB Electro. 

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):