11.7 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 8, 2022

Una dintre cele mai importante companii din județ a cumpărat Hotel Castel Dracula!

Hotel Castel Dracula din Pasul Tihuța a fost în sfârșit vândut, în urma unei licitații online. Culmea, cumpărătorul este tot o companie din județul nostru, care, se pare, are planuri mari cu casa contelui din Tihuța.

Lichidatorul care se ocupă de insolvența grupului de firme ale omului de afaceri Ioan Moldovan a reușit să vândă Hotel Castel Dracula din Pasul Tihuța. Asta în urma unei licitații on-line, care a avut loc chiar zilele trecute.

Se pare că hotelul din Tihuța a fost evaluat la 1,6 milioane de euro, acesta fiind prețul de pornire a licitației, dar și cel de vânzare. Cumpărătorul este tot o companie din Bistrița-Năsăud și anume Îndemânarea.

Informația a fost confirmată pentru Bistrițeanul.ro tocmai de Darius Simionca, managerul Îndemânarea, care a mai precizat că nu a vrut ca județul nostru să piardă un asemenea simbol și că are planuri mari cu el.

Vă reamintim faptul că Hotel Castel Dracula este de vânzare deja de câțiva ani. În prima fază acesta a fost scos la vânzare cu 7 milioane de euro, prețul scăzând ulterior la 4 milioane de euro. De ceva vreme, Hotel Castel Dracula este închis.

Hotel Castel Dracula a fost ridicat în Pasul Tihuța în perioada comunistă, în spatele proiectului fiind Alexandru Misiuga, care a fost o bună perioadă de timp șeful turismului din BN. Ioan Moldovan a intrat în posesia hotelului după Revoluție.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Beclenarul care ajută bistrițenii să-și transforme fructele din livadă în suc 100% natural. Totul a pornit de la un utilaj mic, în propriul garaj

Cei care vor ca fructele din propria livadă să se transforme într-un suc delicios și sănătos...

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

ROMBAT angajează Key Account Manager și IT SAP Analyst. NOI locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT angajează Key Account Manager, operatori producție și IT SAP Analyst. Noi locuri de muncă sunt...